søndag 14. desember 2014

D-kullet

Her kommer endelig en liten oppdatering på de nydelige små D-valpene våre.
Beklager for at jeg har vært så håpløs til å oppdatere den siste uken. Attina har gjort det enkelt for oss å ha småvalper i hus, da hun har klart alt på egenhånd. Men det ble mye annet som også skjedde denne uka, så tiden bare fløy avsted...
Attina fødte 7 valper den 7/12. Jeg var veldig klar over at blokkingen var igang, men vi målte aldri tempen til lavere enn 37,1, så de kom litt fortere enn hva jeg hadde ventet. Dakota og Dominic kom klokken 04.50 og sistefrøkena Deanna kom klokken 09.15. En rask og enkel fødsel, som ga oss 7 sterke, friske og sultne valper. Attina tok morsrollen på strak arm, og gjør en fantastisk jobb med valpene. Hun er totalt avslappet i alle situasjoner, har god tid til menneskene sine og er gjerne med på korte turer sammen med flokken sin. Valpene er blitt bortskjemte små troll som blir sinna når hun ikke slipper ned melk fort nok, og ligger i svime etter at Attina har hatt åpen melkebar. De legger på seg 30-60 gram om dag, og ser ut som tjukke marsvin der de kryper rundt. Og de er verdens herligste når du plukker de opp og de faller momentant til ro i armene våre og de små kroppene smatter og gjør ryktninger. Det skjer masse med dem hver eneste dag, og snart begynner nok de første å gå. Det blir moro å se hvem som bykser seg opp på fire først av gjengen. De andre voksne hundene våre er veldig nysgjerrige på de små, og spesielt Marta, Cruz og Wilma bruker mye tid på å se lengselsfullt gjennom grinden.
Kort oppsummert så er vår fantastiske valpegjeng en harmonisk og deilig gjeng. Vi koser oss og gleder oss på fortsettelsen med valpene våre :)
Her kommer litt forskjellige bilder fra den første leveuke deres. På hjemmesiden kommer det nye bilder i morgen, da de allerede blir 1 uke gammel. Tiden flyr!



Daniella er den største tispen, og den mest tegnet valpen vår. Allerede 1 dag gammel begynte hun å få en fin pærefasong ;)


Engelen vår Dakota <3


Her ser dere grunnen til at vi kaller henne en engel - vi synes tegningen på ryggen ser ut som en kropp og hode med vinger på sidene.


Attina nyter å være mor!


Helt ferske! Fra venstre - Dakota, ukjent, Daniella, Dominic


Dominic <3


Deanna <3


Daniella <3



Øverst ligger Dallas. Fra venstre Dominic, Dakota, Daniella, Donna og Dominic


Oldemor Tikila og Dakota <3




Guttakrutt - Dallas og Denver


Denver <3


Fornøyde valper!


Tjukkleif - Denver




Må ligge nært mammaen sin!



Donna og Denver <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar